Verhaal bewoner

Ik ben een moeder met 3 kinderen.

Afgelopen maart ben ik bij Het Droombankje terecht gekomen, wegens een relatie breuk. Ik kon niet blijven waar ik op dat moment woonde wegens de gezondheid van mijn middelste kind. Mijn wijk coach stelde me voor aan Angelique. Naar een gesprek zijn we ingetrokken bij Het Droombankje. We kregen een heel mooi appartement aangeboden, helemaal klaar gemaakt voor mij en m’n kids. De eerste week dat we daar woonde werden gelijk uitgenodigd om mee te gaan naar de dierentuin. Mijn kinderen (en ik ook😆) hebben een geweldige dag gehad. Wat hebben we gelachen zon leuke en warme groep waar we terecht waren gekomen. We voelde ons gelijk thuis!

De tijd dat ik daar heb gewoond hebben ze veel voor me betekent. Ze hebben me geholpen om weer alles een beetje op de rit te krijgen om me weer open te stellen voor het één en ander. Want ik was een beetje het geloof in bepaalde dingen kwijt geraakt. Als ik me rot of juist heel blij voelde stonden ze voor me klaar.

Begin november heb ik een woning gekregen en ben ik met me kinderen naar 7 maanden verhuisd. Voor mij en de kinderen was het een hele emotionele afscheid. Tot de dag van vandaag ben ik zo blij dat ik in aanraking ben gekomen met Het Droombankje. De liefde steun en hulp die ze je daar geven is geweldig.

Lieverds ik kan jullie niet vaak genoeg bedanken wat jullie voor ons hebben betekent. Wij missen jullie en jullie hebben een speciaal plekje in onze hart. Wij kunnen oprecht zeggen WIJ HOUDEN VAN JULLIE..

Liefs van ons

Scroll naar top